marți, 5 aprilie 2011

Cold rain.

   Prea multa ploaia care te calca pe nervi.Prea multi picuri reci care se sparg de asfaltul inghetat de dimineata ...acei picuri care au sa se adune doar intr-o alta balta. Singura lor sansa de a forma din nou un intreg.E atat de rece vantul care iti da in fata cand iesi din casa, acel vant care pana acum era o adiere care iti mangaia chipul atat de usor... acum doare. Iti acoperi fata cu mainile si iti dai seama ca si acestea sun reci si lipsite de putere,asa ca iesi in lumea rece gandindu-te ca maine va fi mai cald. 
   Prea tarziu ca sa te intorci sa iti iei o haina mai groasa,deoarece frigul ti-a patruns pana in interiorul sufletului si nu ii mai dai drumul pana in momentul in care apare soarele.Ploaia de azi chiar a fost rece,si inca este la fel pentru ca inca nu s-a terminat.Maine va fi o zi plina de belti pe care le vei ocoli pentru a ajunge intr-un loc uscat.Chiar daca sunt multe,te gandesti ca va fi mai bine cand reusesti sa treci de toate.
   Iti amintesti ca acum un minut era sa fi distrus de o masina,noroc cu clacsonul care se pare ca inca functioneaza.Te opresti intr-o fractiune de secunda si privesti in acea balta pe care adineaori o ocoleai,si iti vezi chipul oglindit in ea.Iti vezi ochii aceia mari si curiosi, obrajii rosii si umezi de la frigul indurat,buzele tremurande care au sa spuna multe si nu pot..
  Ploaia de azi,chiar a fost rece. 

3 comentarii: