duminică, 15 ianuarie 2012

Prezentul zilelor de maine


 Vine seara si taramul viselor isi deschide din nou portile larg, ne cheama si ne cuprinde ca un brat puternic al deziluziei  si nu ne lasa sa parasim acele locuri ale visarii pana in zori de zi. Cand ajungem aici,putem sa facem ce vrem,atunci cand vrem.
  Totul e alb.Ne pierdem in lumea zapezii si ne e frica sa nu ajungem de unde am pornit.E asemeni unui labirint. Stim teoria cea de toate zilele.. daca o luam la stanga ajungem de unde am pornit,iar daca o luam la dreapta iesim,bineinteles unde ne doream. Chiar daca stim asta, inchidem ochii si o luam incotro ne duce instinctul. Ne duce spre pierzanie,sau ne duce catre o pata de culoare care se prelinge incet pe peretii inghetati ai vietii care niciodata nu te lasa deznadajduit chiar daca ai impresia de multe ori ca o faci. 
  Nu esti papusa de plus,nu esti un animal si nici pe departe ceva verde.Esti o persoana care cauta sa ajunga in zilele din viitor unde tot ce se intampla,se intampla doar cu voia ta,si nu cu a alcuiva.Vrei sa spargi peretii de gheata intre care ai stat atata timp.Te straduiesti sa aduci o pata de culoare peste tot pe unde treci,sa faci ca vocile care pana acum erau doar in capul tau sa se auda chiar si acolo unde sunetul nu poate sa patrunda, in cele mai adanci si ascunse parti ale lumii. Cam atat pe ziua de azi,ar fi bine sa dispara zapada asta care se depune din ce in ce mai mult peste tot, ar fi perfect daca gheata s-ar sparge iar noi am reusi sa patinam chiar si pe apa. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu